görans bild

På bilden syns Sara Gårdmo, Lena Biörnstad, Göran Tjulin och Anders Klerkefors. Men många fler av våra medlemmar var med under dagen.

Tack alla som kom förbi på Salemsdagen!

Vi var på plats i regnet under Salemsdagen. I vårt stånd hade vi ett gratislotteri med hemodlade priser och lite annat.
Vi delade också ut vår folder där vi skriver om att stoppa de planerade besparingarna på barn och unga. Det var otroligt roligt att få träffa trogna och potentiella väljare,

AKTUELLT


Nu tar Mittenstyret över

24 november 2023|

Vid kommunfullmäktigemötet den 23 november tog Mittenstyret över makten i Salems kommun. Då antogs Mittenstyrets budget med röstsiffrorna 18 mot 12. Här är några av Mittenstyrets inlägg i budgetdebatten vid kommunfullmäktige: Skolan För oss är [...]

Ny politisk karta i Salem

23 oktober 2023|

Socialdemokraterna, Rönningepartiet, Centerpartiet och Liberalerna har nått en överenskommelse om en gemensam budget och ett nytt styre för kommunen. Mittenstyret för Salems bästa, som den nya koalitionen heter, delar en gemensam grundsyn att Salem ska [...]

Spara inte på barn och unga!

16 juni 2023|

Vid Kommunfullmäktigemötet den 15 juni klubbades budgeten för Salems kommun 2024–2026. Alliansen fick då igenom sitt budgetförslag som bland annat innebär besparingar inom skola, förskola och Kulturskolan.